AcasăNewsMagistratii au decis: Fostul sef al ISU Dobrogea nu poate fi eliberat...

Magistratii au decis: Fostul sef al ISU Dobrogea nu poate fi eliberat conditionat!

Neculai Coman (sursa foto: ziuaconstanta.ro)

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, miercuri seara, mentinerea in arest a lui Neculai Coman, fostul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Neculai Coman (sursa foto: ziuaconstanta.ro)

Coman a fost condamnat, in ianuarie anul trecut, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu, fals intelectual si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Dupa ce a efectuat mai mult de jumatate din pedeapsa si a scris doua carti, Coman a obtinut o decizie de eliberare conditionata din partea Comisiei de specialitate a Penitenciarului Poarta Alba.

Conform ziuaconstanta.ro, magistratii de la Judecatoria Medgidia au aprobat decizia respectiva, dar procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat aceasta decizie.

In cele din urma, dosarul a ajuns la Tribunalul Constanta, iar magistratii de acolo au admis contestatia procurorilor si au desfiintat decizia de eliberare conditionata a lui Neculai Coman.

Fostul sef al ISU Dobrogea va avea posibilitatea sa solicite din nou eliberarea conditionata dupa data de 23 octombrie. Sursa amintita precizeaza ca Neculai Coman a planuit ca, dupa ce obtine eliberarea, sa „ma fac util in spatiul universitar”.

author avatar
Cristi Ionita
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger