AcasăNewsMagistratii au decis: Radu Mazare si Sorin Strutinsky raman dupa gratii!

Magistratii au decis: Radu Mazare si Sorin Strutinsky raman dupa gratii!

Aproape o saptamana au sperat Radu Mazare si Sorin Strutinsky ca ar putea parasi arestul preventiv.

Cei doi obtinusera, saptamana trecuta, decizii favorabile, dar procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat trecerea celor doi in arest la domiciliu, iar suspansul a continuat pana joi.

In cele din urma, dupa doua zile de discutii incinse, completul de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca Radu Mazare, fostul primar al Constantei, si afaceristul Sorin Strutinsky sa ramana dupa gratii.

Decizia este definitiva, astfel ca cei doi vor ramane in arest preventiv cel putin pana la sfarsitul lunii iunie. Iar pentru Radu Mazare si Sorin Strutinsky se anunta zile grele in conditiile in care exista informatii ca se va mai deschide un dosar penal pe numele celor doi.

Va reamintim ca Mazare si Strutinsky sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni in dosarul in care procurorii DNA sustin ca fostul primar al Constantei a incasat spagi de milioane de euro de la afaceristi care aveau nevoie de diferite avize pentru a construi mall-uri in orasul condus de Mazare.

Sorin Strutinsky, bun prieten cu Radu Mazare, juca rolul de intermediar si il ajuta pe fostul primar al Constantei sa faca nevazuti banii obtinuti din spagi.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger