AcasăNewsMai multi copii de la o gradinita din Sebes, la spital cu...

Mai multi copii de la o gradinita din Sebes, la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

Nu mai putin de 14 copii si doi angajati ai unei gradinite din Sebes au avut nevoie de ingrijiri medicale, prezentand simptome speficice toxiinfectiei alimentare. Toti cei 16 au fost internati la spitalul din oras. Autoritatile locale fac verificari in acest caz.

Micutii, dar si cei doi angajati ai gradinitei cu program prelungit numarul 3, din Sebes, au mancat preparate facute in cadrul respectivei institutii, potrivit alba24.ro. Au inceput sa se simta rau, si sa aiba stari de greata, diaree, dar si febra, asa ca, joi, au ajuns la spitalul din Sebes, unde au ramas internati, sub supravegherea specialistilor.

In tot acest timp, autoritatile cu competenta in acest domeniu au inceput o ancheta pentru a stabili ce anume a declansat problemele de sanatate ale celor mici, dar si ale adultilor care au prezentat semne de toxiinfectie. S-au luat probe din alimentele servite la masa micutilor inscrisi la respectiva gradinita, dar si din alte produse aflate in bucataria unitatii, urmand ca rezultatele testelor sa fie cunoscute zilele urmatoare.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger