AcasăNewsMai multi pasageri si membri ai echipajului unui avion, raniti in urma...

Mai multi pasageri si membri ai echipajului unui avion, raniti in urma unor turbulente

Calatorie de cosmar atat pentru personalul de la bord, cat si pentru pasagerii unei aeronave apartinand Singapore Airlines. Avionul s-a zguduit din temelii, dupa ce a intrat intr-o zona cu turbulente.

Momente de groaza, departe de sol. Sute de oameni aflati intr-un avion au trait spaima vietii, peste 20 dintre ei alegandu-se, pe langa sperietura cumplita, si cu urmari fizice dupa calatoria presarata cu turbulente.

Aeronava care zbura pe ruta Sigapore- Mumbai (India) avea la bord 408 calatori si 25 de membri ai echipajului. Opt dintre pasageri, dar si 14 insotitori de zbor au avut de suferit de pe urma incidentului, ajungand pe mana medicilor, confirma reprezentantii companiei singaporeze, intr-un comunicat.

S-a intamplat cu putin timp inainte ca aeronava sa aterizeze pe aeroportul de destinatie, anunta duminica presa din India. O parte a persoanelor ranite in timpul incidentului ce a avut loc in ziua precedenta au primit ingrijiri si au fost lasati sa plece acasa, in timp ce restul, care au suferit leziuni mai grave, au ramas internati in doua unitati medicale din India.

Sursa foto: bzi.ro

author avatar
Cristina Stefan
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger