AcasăNewsMama lui Victor Ponta, audiata la DNA

Mama lui Victor Ponta, audiata la DNA

sursa foto: romaniatv.net

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a dat cu subsemnatul, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti.

sursa foto: romaniatv.net

Mama premierului a fost audiata ca martor in dosarul in care a fost arestat preventiv Iulian Hertanu, sotul fiicei sale. Hertanu este acuzat de fraudare de fonduri europene.

Cornelia Naum a fost audiata in conditiile in care inca are un contract part-time, de consilier, cu firma condusa de Iulian Hertanu si de Alexandra Hertanu, fiica Corneliei Naum si sora premierului Victor Ponta.

Totusi, aceasta a negat un eventual contract cu firma respectiva precizand ca „sunt soacra, soacra nu prea este consiliera”.

Mama premierului Victor Ponta s-a aratat deranjata de prezenta jurnalistilor la sediul DNA Ploiesti si a afirmat ca „nu sunt in masura sa apreciez daca informatiile pe care le-am oferit procurorilor sunt pretioase sau nu”.

Iulian Hertanu, ginerele Corneliei Naum, a fost arestat preventiv fiind acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, schimbarea nelegala a destinatiei fondurilor europene si pentru evaziune fiscala.

In acelasi dosar sunt cercetati, sub control judiciar, Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, si deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger