AcasăNewsMarian Preda: Nicusor Dan ”salveaza” Edificia Carpati, nu Bucurestiul

Marian Preda: Nicusor Dan ”salveaza” Edificia Carpati, nu Bucurestiul

Universitarul Marian Preda nu crede in onestitatea candidatului Nicusor Dan

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti, spune ca Nicusor Dan a fost sustinatorul ”intereselor necinstite ale Aedificia Carpati” in conflictul declansat intre firma si Universitate in cazul Complexului Panduri.

Universitarul Marian Preda nu crede in onestitatea candidatului Nicusor Dan

Marian Preda povesteste cum cladirile care formeaza Complexul (un sediu nou si un camin pentru doctoranzi, masteranzi si oaspeti straini) au stat in gatul lui Nicusor Dan, care a cerut in instanta, impreuna cu ”Salvati Bucurestiul”, demolarea lor. Actualul candidat la Primaria Capitalei a pierdut definitiv pocesul, iar acum Preda il acuza pe Nicusor Dan de rea credinta. Primul motiv: pentru ca a refuzat sa vina sa discute direct problema si motivul pentru care vrea demolarea cladirilor.

Nicusor Dan

Al doilea: pentru ca, de fapt, nu ar fi facut altceva decat sa atace Universitatea ”la comanda si in interesul domnului Badea, patronul Aedificia Carpati” – care avea interesele lui imobiliare in spatiul in care s-a construit complexul universitar. ”Pe cine si de cine salveaza Nicusor Dan? «Salveaza» Aedificia Carpati, o firma de constructii cu mare putere financiara si cu mari interese imobiliare, de Universitatea din Bucuresti?! Eu nu cred in Nicusor Dan, in onestitatea lui si nu il votez!”, a decretat Marian Preda, neuitand sa aminteasca si ca ”unul dintre sponsorii importanti” de campanie al lui Nicusor Dan este chiar Petre Badea, patronul Aedificia Carpati.

author avatar
Simona Badulescu
1.122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger