AcasăNewsMasacru in Afganistan: Cel putin 89 de morti si zeci de raniti...

Masacru in Afganistan: Cel putin 89 de morti si zeci de raniti in urma exploziei unei masini-capcana (VIDEO)

Atentat sangeros in Afganistan, soldat, conform celor mai recente informatii oferite de autoritatile locale, cu cel putin 89 de morti si peste 40 de raniti.

Explozia a avut loc marti, in provincia Paktika, din Afganistan. O masina-capcana a fost detonata, intr-o piata din cartierul Orgun. Victime ale atacului au cazut oameni nevinovati, care fie se aflau in trecere prin perimetrul comercial, fie se oprisera la cumparaturi in zona in care s-a produs tragedia.

Deflagratia a semanat prapad in jur, mai ales ca piata respectiva e una aglomerata la ora la care autoturismul de teren a fost detonat. Daca initial se anuntasera doar 30 de victime, pe masura ce operatiunile de cautare a posibilelor victime printre daramaturile cladirilor din zona in care s-a produs explozia au continuat, numarul persoanelor care si-au pierdut viata a crescut. Un bilant recent anunta ca 89 de oameni au pierit. Conform BBC, majoritatea victimelor sunt femei si copii. Totodata, peste 40 de oameni au suferit diverse leziuni, fiind dusi la spital pentru ca medicii sa ii ajute sa isi revina.

Responsabilii pentru sangerosul atac nu sunt deocamdata cunoscuti, pentru ca atentatul nu a fost revendicat.

[youtube]qpjN6cpwTaQ[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger