AcasăNewsMedic de la Spitalul Militar, retinut pentru luare de mita

Medic de la Spitalul Militar, retinut pentru luare de mita

Din cabinetul de la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”, a ajuns la DNA. Este cazul unui specialist ORL de la unitatea medicala din Capitala, pe care procurorii il acuza de luare de mita.

Mai mult decat atat, procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore a medicului primar cu grad de locotenent colonel Adrian Gabriel Ilie, in dreptul caruia stau, din cate anunta procurorii, trei acuzatii de luare de mita. In cursul zilei de joi, medicul va fi dus in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva, judecatorii Tribunalului Bucuresti fiind cei care vor hotari daca masura se impune sau nu.

Anchetatorii anticoruptie sustin, intr-un comunicat, ca incepand din aprilie acest an si pana deunazi, pe 29 iunie, medicul militar de la spitalul „Carol Davila” ar pretins 1.500 de euro de la trei persoane „și a primit suma totala de 1.000 euro de la doua dintre acestea, in legatura cu interventii chirurgicale efectuate asupra acestora”, dar si ca doua din cele trei interventii erau rinoplastii, respectiv operatii „de infrumusetare a nasului”.

378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger