AcasăNewsMedicii si rudele lui Cotabita, razboi pe starea artistului

Medicii si rudele lui Cotabita, razboi pe starea artistului

Cantaretul Gabriel Cotabita se afla de aproximativ doua saptamani in coma, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator.

De atunci, nu au aparut semne de ameliorare, artistul fiind mentinut in viata cu ajutorul aparatelor. In ultimele zile au aparut tot felul de informatii contradictorii cu privire la starea lui Cotabita.

Ultimele informatii arata ca medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca au ajuns la concluzia ca Gabriel Cotabita se afla in moarte clinica si nu mai sunt sanse ca acesta sa-si revina.

Exista informatii chiar ca medicii le-au solicitat rudelor lui Cotabita sa-si dea acceptul pentru deconectarea aparatelor. Totusi, rudele artistului exclud aceasta varianta.

Ba chiar sunt sigure ca starea lui Cotabita s-a imbunatatit si asteapta ca acesta sa dea semne de trezire la viata. Disputa dintre medici si rudele lui Cotabita este una extrem de complicata in conditiile in care legislatia nu este foarte clara in legatura cu pasii care trebuie urmati intr-un asemenea caz.

author avatar
Cristi Ionita
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger