AcasăNewsMEGA LOVITURA! Avocata Alinei Bica vrea sa fie decan la Baroul Bucuresti

MEGA LOVITURA! Avocata Alinei Bica vrea sa fie decan la Baroul Bucuresti

sursa foto: romaniatv.net

Dezamagita de ultimele decizii luate de actualul decan al Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu, Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a luat o decizie uluitoare.

sursa foto: romaniatv.net

Laura Voicu este acuzata de comiterea mai multor infractiuni, printre care si favorizarea infractorului. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au solicitat arestarea ei, sustinand ca Laura Voicu a desemnat in mod ilegal un avocat stagiar, care nu era inscris la Baroul Bucuresti, sa o reprezinta in mai multe spete. Procurorii au spus ca Laura Voicu ar fi recurs la acest gest pentru a obtine un folos necuvenit, respectiv anularea probelor prezentate in fata avocatului stagiar si alterarea anchetei.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea procurorilor, de arestare preventiva, iar Laura Voicu a prins curaj. Aceasta l-a atacat dur in special pe Ilie Iordachescu, decanul Baroului Bucuresti. Avocata Alinei Bica i-a reprosat acestuia nu numai ca nu a sustinut-o in incercarea de a-si dovedi nevinovatia, dar a si purces la anchetarea celorlalti avocati care si-au manifestat sustinerea fata de Laura Voicu.

In aceste conditii, joi, Laura Voicu a reusit ce n-a vazut Parisul. Si-a depus candidatura pentru „demnitatea de decan al Baroului Bucuresti”. Avocata Alinei Bica a precizat, pe un celebru site de socializare, ca „astept cu interes validarea sau invalidarea acestei candidaturi”.

Laura Voicu a devenit celebra mai ales dupa ce a fost pusa sa o reprezinte pe Alina Bica, fosta sefa DIICOT, in dosarele in care aceasta este acuzata de comiterea mai multor infractiuni. De altfel, cele doua sunt bune prietene.

author avatar
Cristi Ionita
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger