AcasăNewsMega scandal la Timisoara! S-au batut cu sabiile chiar in fata sediului...

Mega scandal la Timisoara! S-au batut cu sabiile chiar in fata sediului IPJ Timis!

sursa foto: tion.ro

Doua grupuri de tineri teribilisti s-au luat la bataie, duminica dimineata, chiar in fata Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

sursa foto: tion.ro

Mai intai, sase agresori au stalcit in bataie doi tineri care abia iesisera dintr-un celebru club de manele din oras. Ulterior, in ajutorul celor doua victime au sarit alti tineri, astfel ca scandalul a degenerat.

S-au folosit sabii, dar si alte arme albe. In cele din urma, sase persoane au ajuns la spital, cu rani grave, iar alte sase persoane au fost duse la Politie, pentru audieri.

Conform tion.ro, din primele informatii reiese ca in altercatie au fost implicati tineri cunoscuti in oras pentru infractiunile comise si pentru comportamentul violent.

De remarcat ca una dintre victime a ajuns la spital cu o sabie infipta in craniu, iar alta cu o sabie infipta in piept. Se pare ca o alta victima este Tudor Stoiti, cunoscut interlop in oras. Acesta are maxilarul rupt si mai multi dinti scosi, astfel ca a fost transportat de urgenta la sectia Maxilo-Faciala a Spitalului Municipal.

Sursa amintita precizeaza ca in conflict a fost batut si un politist de la frontiera care se afla in clubul de manele in noaptea de sambata spre duminica.

author avatar
Cristi Ionita
778 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger