AcasăNewsMihai Stoica, pedepsit de gardienii de la Penitenciarul Rahova

Mihai Stoica, pedepsit de gardienii de la Penitenciarul Rahova

Face ce face si Mihai Stoica ajunge din nou in atentia gardienilor de la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat de cand a fost condamnat la inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Dupa ce a fost palmuit de doi detinuti, fani ai echipei Dinamo, si pedepsit pentru ca nu s-a trezit la timp pentru apelul de dimineata, managerul Stelei a intrat zilele trecute, din nou, in colimatorul celor de sus.

Conform fanatik.ro, la o razie a gardienilor, in celula lui Mihai Stoica a fost descoperit un telefon mobil detinut ilegal de managerul Stelei. Reprezentantii Penitenciarului au decis sa-l supravegheze cu atentie pe MM, dupa ce pe contul de Facebook al lui Stoica a aparut un mesaj ce parea postat chiar de acesta de pe un telefon mobil.

Sursa amintita precizeaza ca, in urma unei anchete, s-a stabilit ca Stoica a cumparat telefonul mobil de la un gardian, cu 1.000 de lei.

MM Stoica urmeaza sa apara in fata unei comisii care va decide modul in care managerul Stelei va fi pedepsit. Printre altele, Stoica risca sa piarda dreptul la vizite, pachete sau iesiri in aer liber. In plus, MM ar putea primi „interzis” la o posibila eliberare conditionata.

author avatar
Cristi Ionita
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger