AcasăNewsMircea Basescu: "Nu am vorbit cu fratele meu sau cu familia lui...

Mircea Basescu: „Nu am vorbit cu fratele meu sau cu familia lui de cand am fost arestat”

Mircea Basescu nu a luat legatura cu Traian Basescu de cand se afla in spatele gratiilor si nici seful statului nu l-a sunat sau vizitat in arest preventiv, a declarat fratele presedintelui la B1 TV.

Fratele presedintelui a facut prima declaratie publica de cand se afla in spatele gratiilor, Mircea Basescu vorbind despre conditiile din Arestul Central al Politiei Capitalei, pe care a precizat ca le considera decente.

Mircea Basescu nu a mai vorbit cu fratele sau, presedintele Traian Basescu, de mai bine de o luna, de cand se afla in arest.

„Nu l-am sunat pe Traian Basescu de cand am fost arestat si nici acesta nu a luat legatura cu mine. Nici familia presedintelui nu a luat legatura cu familia mea in toata aceasta perioada”, a povestit fratele sefului statului.

„Pe Sandu Anghel si familia sa i-a cunoscut prin intermediul lui Marian Capatana, iar la finalul discutiei Sandu Anghel mi-a propus sa-i botez o nepoata. Intotdeauna i-am tratat pe membrii familiei Anghel ca pe niste rude, ca pe niste prieteni, sunt finii mei”, a mai spus Mircea Basescu.

Referindu-se la conditiile din Arestul Central al Politiei Capitalei, Mircea Basescu spune ca acestea sunt decente. „Noi nu avem bani pentru salariile profesorilor si avem pretentii exagerate pentru arestati”, a afirmat Mircea Basescu.

Fratele presedintelui a fost arestat preventiv in 20 iunie sub acuzatia de trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi primit de la familia lui Bercea Mondial 250.000 de euro, pentru a-l ajuta pe acesta sa scape de dosarele penale in care era judecat.

Avocatii lui Mircea Basescu vor depune, miercuri, la Tribunalul Constanta, o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar.

author avatar
Alina Costache
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger