AcasăNewsMisiunea lui Ciolos in America!

Misiunea lui Ciolos in America!

Dacian Ciolos nu se duce cu mana goala la americani

Predecesorul lui Dacian Ciolos a iesit sifonat rau dupa intalnirea avuta cu vicepresedintele american, Joe Biden. De fapt, practic Victor Ponta a pierdut atunci sefia guvernului. Mai mult, exista chiar informatii ca organizarea summit-ului economic in care le-a promis chinezilor ca le deschide portile energetice ale Romaniei si implicit ale Uniunii Europene i-a fost fatala fostului premier.

Dacian Ciolos nu se duce cu mana goala la americani

Acum, Dacian Ciolos tocmai ce se pregateste la randul sau sa dea ochii cu acelasi Joe Biden. Iar actualul sef al guvernului tehnocrat si-a pregatit vizita in Statele Unite ale Americii anuntand cu surle si trambite ca are idei putine, dar fixe.

„Va dam gazul!”

Asfel ca, mesajul pe care „elevul” Dacian Ciolos si l-a scris in dosul palmei, in cazul in care va fi ascultat de catre influentul vicepresedinte al SUA este scurt si concis, sa-l tina minte : „Va dam gazul!”. Pentru ca altfel chiar nu se poate explica cum de Ciolos a tinut-o langa ba ca „intalnirea cu Joe Biden este o ocazie excelenta de a discuta oportunitatile energetice enorme oferite de noi in Marea Neagra”, ba ca „vom pune accentul pe potentialul energetic al Romaniei de productie a gazului din Marea Neagra”. Deci, practic, cel putin nu mai exista dubii privind adevarata misiune alui Dacian Ciolos in cadrul vizitei oficiale in Statele Unite ale Americii. Cand va fi lasat sa dea mana cu Biden si sa faca poze cu care sa se impauneze pe facebook. Asta, desigur, doar daca „Unchiul Sam” va si accepta „ofranda” energetica adusa de catre principalul sau partener strategic din „coasta Rusiei”.

author avatar
Catalin Tache
1.219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger