AcasăNewsMostenitorii lui Adrian Iovan au primit despagubiri de 287.500 de euro. Familia...

Mostenitorii lui Adrian Iovan au primit despagubiri de 287.500 de euro. Familia Aurei Ion va primi aceeasi suma

Mostenitorii pilotului Adrian Iovan au primit 287.500 de euro, suma asigurata in caz de deces, prevazuta in polita pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni, din ianuarie. Acceasi suma urmeaza sa o primeasca si familia Aurei Ion, a doua victima.

„Ominiasig Vienna Insurance Group confirma ca, in cadrul dosarului de dauna deschis ca urmare a producerii tragicului accident aviatic din Muntii Apuseni din 20 ianuarie, compania a achitat deja despagubirea pentru decesul pilotului Adrian Iovan, in baza politei de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor detinuta de Scoala Superioara de Aviatie Civila. Omniasig a efectuat plata despagubirii cuvenite catre mostenitorii legali ai pilotului Adrian Iovan”, se arata intr-un raspuns al companiei de asigurari, citata de digi24.ro.

Suma asigurata in caz deces sau invaliditate totala permanenta ajunge la 287.500 euro pentru fiecare membru al echipajului si pentru fiecare pasager.

„Referitor la despagubirea aferenta decesului pasagerei Aurelia Ion, mentionam ca Ominiasig VIG va efectua si aceasta plata dupa ce vor fi depuse la dosar toate documentele necesare”, se mai arata in raspunsul Omniasig.

Adrian Iovan are doi copii, din prima casatorie o fata, iar din mariajul cu Romanita Iovan un baiat.

Mostenitorii Aureliei Ion sunt parintii, un frate si doua surori.

Pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion, studenta la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, au murit dupa ce avionul de mici dimensiuni la bordul caruia se aflau, alaturi de restul echipajului medical, a aterizat fortat. Accidentul a avut loc la 20 ianuarie, intr-o zona din Muntii Apuseni, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.

author avatar
Alina Costache
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger