AcasăNewsNatura s-a dezlantuit: Un tanar a murit. Alte 12 persoane, ranite de...

Natura s-a dezlantuit: Un tanar a murit. Alte 12 persoane, ranite de fulger pe o plaja din California! (VIDEO)

Cele 13 victime faceau parte dintr-un grup mai mare de persoane care se aflau pe celebra Venice Beach, din California. S-au bucurat de soare, de temperaturile numai bune pentru un bronz de revista, si de ceva relaxare. Totul pana cand natura s-a dezlantuit, din senin, iar fulgerele au semanat groaza in randul celor care nu au mai stiut unde sa caute adapost din calea vremii furioase.

Martorii nu vor uita prea curand momentele prin care au trecut. Cerul s-a intunecat si a inceput sa fie brazdat de fenomene electrice specifice furtunilor de vara. Un astfel de fulger se pare ca a provocat sfarsitul unui tanar de aproximativ 20 de ani, ranind si alte 12 persoane, conform CNN. Cei 13 se aflau in apa, duminica dupa-amiaza, in momentul in care a inceput sa fulgere. Neavand unde sa se adaposteasca, au fost direct afectati de descarcarea electrica.

A fost apelat numarul unic de urgenta, iar la locul incidentului au ajuns de urgenta mai multe ambulante. Paramedicii au decis ca se impune transportul la spital a cel putin sapte persoane. Starea uneia dintre victime este mai grava, in timp ce restul oamenilor care au avut de suferit de pe urma furtunii sunt in afara oricarui pericol.

[youtube]XGnIZ_eqgL8[/youtube]

Sursa foto: spectaculos.ro

382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger