AcasăNewsNecropsia in cazul Condrea, incheiata/ trupul afaceristului preluat de la IML

Necropsia in cazul Condrea, incheiata/ trupul afaceristului preluat de la IML

Odata ce legistii au incheiat procedurile incluse in cadrul necropsiei, trupul afaceristului a putut fi ridicat de catre reprezentantii familiei sale si dus la capela, in vederea inmormantarii.

Cronologic privind evolutia lucrurilor in acest caz intens mediatizat, va spunem ca in cursul primei parti a acestei zile, specialistii de la Medicina Legala au facut noi expertize in cazul trupului fara viata al patronului Hexi Pharma, pe care sotia sa ii identificase deja inca de luni dupa-amiaza.

De aceasta data, in cea de-a doua zi a necropsiei, s-a analizat cordul barbatului, pentru ca expertii sa se poata lamuri in privinta ipotezei ca afaceristului i s-ar fi putut face rau la volan , motiv pentru care a ajuns sa intre cu masina intr-un copac de pe marginea drumului si sa moara. Pe surse, s-a aflat ca ca nu s-ar pune problema de asa ceva, semn ca Dan Condrea nu ar fi avut probleme la inima. Si ca decesul ar fi survenit doar ca urmare a leziunilor deosebit de grave dobandite in urma impactului deosebit de violent, in urma caruia masina s-a facut bucati, iar soferul a fost pur si simplu desfigurat.

In acest sens, de altfel, se asteapta rezultatele testelor ADN, cerute de anchetatori, astfel incat sa se inlature orice dubiu in privinta faptului ca in masina respectiva s-a aflat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Odata ce expertii au finalizat aceste proceduri, familiei i s-a permis sa ridice trupul neinsufletit. Acest pas a fost facut deja, iar sicriul cu trupul fara viata al omului de afaceri a fost depus deja la capela unui cimitir din Capitala, in vederea inmormantarii.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger