AcasăNewsNicusor Constantinescu incepe sa scape de problemele cu legea

Nicusor Constantinescu incepe sa scape de problemele cu legea

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, a scapat de unul dintre cele doua mandate de arestare preventiva.

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis sa anuleze mandatul de arestare preventiva din dosarul in care Nicusor Constantinescu este acuzat de abuz in serviciu pentru ca nu a vrut sa emita certificate de urbanism pentru mai multe centrale eoliene din judetul Constanta. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este una definitiva.

In acest caz, instanta a dispus inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar.

Totusi, Nicusor Constantinescu ramane, cel putin pentru moment, dupa gratii, presedintele suspendat al CJ Constanta primind mandat de arestare preventiva si in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu pentru ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta.

In legatura cu acest dosar, Nicusor Constantinescu a solicitat o amanare pentru o luna sustinand ca nu a fost citat personal si a aflat despre proces de la avocatul sau. Presedintele suspendat al CJ Constanta a precizat ca are nevoie de o luna pentru a studia dosarul, astfel ca instanta a decis sa amane procesul pentru luna decembrie.

In acelasi timp, Nicusor Constantinescu a depus o noua cerere pentru eliberare conditionata, respectiv pentru a-si putea trata, din nou, problemele medicale la o clinica de specialitate din strainatate.

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger