AcasăNewsNoi atentionari nowcasting de la ANM

Noi atentionari nowcasting de la ANM

Inceputul zilei de sambata aduce ceata in mai multe regiuni, drept urmare specialistii au anuntat ca vizibilitatea va fi mai diminuata fata de o zi senina.

Mai precis, in judetele care vor fi afectate de ceata, vizibilitatea va fi scazuta sub 200 de metir, la nivel local, si posibil si sub 50 de metri, insa doar izolat. Din cate mentioneaza reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), prin intermediul a doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, negura se va semnala, cel putin pana la ora 10, in judetul Timisoara, in timp ce in Harghita, mai precis in zonele joase ale acestui judet, ceata va fi prezenta in peisaj pana catre ora 11.

E important de mentionat faptul ca in acest ultim caz, negura va cuprinde si drumurile europene si nationale aferente judetului, ca urmare soferilor li se recomanda sa adapteze viteza la conditiile meteo nefavorabile, sa nu se angajeze in depasiri riscante si sa pastreze distanta suficienta fata de autoturismul din fata, pentru a putea opri in siguranta, in caz de nevoie.

foto: radioconstanta.ro

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger