AcasăNewsNoi vesti despre starea micutilor internati la "Marie Curie": 5 sunt la...

Noi vesti despre starea micutilor internati la „Marie Curie”: 5 sunt la TI /toti necesita monitorizare

Cele mai noi date despre micutii pacienti adusi din judetul arges la Spitalul de urgenta pediatrica „Marie Curie” din Bucuresti au fost anuntate in urma cu doar cateva minute.

Astfel, un reprezentant al unitatii spitalicesti a mentionat ca cinci dintre cei 11 micuti care sunt in continuare internati la „Marie Curie” sunt pe sectia de terapie Intensiva (TI). Intrebat in privinta evolutiei conditiei medicale a copiilor care au probleme renal, ca urmare a contractarii unui virus periculos, medicul a mentionat ca starea acestora „nu se schimba de la ora la ora (…) necesita atentie si monitorizare(…) unul dintre pacienti s-au deteriorat, dar speram sa remediem situatia”.

Cat priveste cauza care ar fi putut duce la imbolnavirea micutilor, doctorul s-a ferit sa se pronunte, dar a admis ca nu isi aminteste sa mai fi intalnit in spital atatea cazuri simultan. „Nu stiu sa fi venit atat de multe deodata (…) particularitatea situatiei sta tocmai in caracterul epidemic (…) o explozie de cazuri”, a adaugat medicul.

In timul in care cadrele medicale ii ingrijesc ii permanenta pe cei mici, specialistii din ministerul de resort incearca sa afle ce anume a dus la imbolnavirea lor si cum a ajuns bacteria periculoasa in organismele lor.

foto: mscurie.ro

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger