AcasăNewsNou amanunt cutremurator: un barbat ar fi murit sechestrat la Berevoesti

Nou amanunt cutremurator: un barbat ar fi murit sechestrat la Berevoesti

Povestea de groaza de la Berevoiesti continua sa socheze. Pe langa imaginile facute publice la scurta vreme dupa zecile de perchezitii facute in localitatea argeseana, cu persoane tinute in lanturi si amanunte greu de imaginat din ceea ce se contura a fi un adevarat caz de sclavie, in plin secol 21, prefectul de Arges a anuntat, in cursul acestei zile, un alt amanunt cutremurator.

Mai exact faptul ca se ancheteaza un caz de deces suspect, corelat cu toata aceasta situatie de neconceput. Este vorba despre un barbat care ar fi fost tinut fara voie in Arges, si care a pierit – in decursul toamnei trecute- in conditii pe acre le vor stabili anchetatorii care se ocupa de investigatia menita sa scoata la lumina toate amanuntele. „Din verificarile noastre a rezultat ca in data de 1 noiembrie 2015 a murit in conditii suspecte una dintre persoanele sechestrate, cu identitate necunoscuta, conditiile producerii acestui deces facând in prezent obiectul unui dosar de cercetare penala la IPJ Arges”, a anuntat marti prefectul Soare, citat de antena3.ro, reprezentantul Guvernului in Arges adaugand ca abia dupa ce s-a aflat acest aspect, edilul din Berevoiesti a trimis doua adrese la Politie, suspectand ca in anumite familii de pe raza localitatii s-ar afla minori fara documente de identitate, „care sunt folositi la diverse activitati”.

Va reamintim ca astfel de banuieli au avut, in urma cu cateva saptamani, si procurorii, care au descins la zeci de adrese din Berevoiesti. Cinci oameni au fost gasiti in lanturi si eliberati. Au fost facute 38 de retineri in cazul de fata, in care anchetatorii au mai anuntat ca au suspiciuni ca zeci de persoane- minori si adulti- ar fi fost fie pusi sa munceasca, fie sa cerceasca, fie sa fure lemne. Si ca o parte dintre ei ar fi fost rapiti, fie din locuri publice, fie chiar din propriile locuinte, ulterior legati sau incuiati, noaptea, cat sa nu poata fugi.

foto: DIICOT

230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger