AcasăNewsO ambulanta care ducea o femeie insarcinata din Arges sa nasca la...

O ambulanta care ducea o femeie insarcinata din Arges sa nasca la spital, blocata de viitura!

Momente grele pentru o femeie insarcinata in luna a noua. Argeseanca a intrat in travaliu si a chemat salvarea, marti, pentru a o duce la spital. Din pacate, o viitura a blocat drumul ambulantei, fiind nevoie de interventia unui tractor pentru ca salvarea sa-si poata continua parcursul.

Pe langa emotiile pozitive ale faptului ca va deveni mama, dupa ce bebelusul din pantece i-a dat semne ca va veni pe lume curand, o gravida din Ciomagesti a avut de indurat si o alta mare grija. Conform publicatiei locale „Obiectiv Argesean”, ambulanta care ar fi trebuit sa o transporte cat mai repede la spital a trebuit sa astepte zeci de minute sa fie deblocata, dupa ce furia naturii si-a spus cuvantul.

O viitura a facut ca un drum pe care masina salvarii ar fi trebuit sa circule pentru a ajunge la unitatea medicala sa devina impracticabil, ca urmare atat pacienta din salvare, cat si cadrele medicale au asteptat sa fie deblocata circulatia. Un tractor a intervenit si a inlesnit trecerea salvarii, in asa fel incat femeia insarcinata sa ajunga cu bine si cat mai repede la spital, pentru a naste.

Sursa foto: realitatea.net

481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger