AcasăNewsO femeie din Dambovita a pierit muscata de cainele unui vecin

O femeie din Dambovita a pierit muscata de cainele unui vecin

Sfarsit cumplit pentru o batrana din Dambovita. Femeia a vrut sa faca o fapta buna, dar a sfarsit rapusa de coltii animalului unui vecin.

Victima locuia in satul dambovitean Magura. Se dusese, duminica dimuneata, sa ii dea apa patrupedului aflat in curtea unui barbat care locuieste in apropierea gospodariei sale. Potrivit gazetadambovitei.ro, acesta din urma era in spital, asa ca batrana in varsta de 84 de ani a ales sa il ajute si sa ii ingrijeasca, pe timpul cat vecinul lipseste de acasa, cainele.

Doar ca, din motive neclare deocamdata, animalul s-a dezlantuit si a muscat-o pe biata femeie direct de cap. Oricat s-au straduit vecinii sa o ajute, chemand de urgenta medicii, pentru pensionara din Dambovita nu s-a mai putut face nimic, leziunea provocata de coltii cainelui fiind deosebit de grava.

La locul tragediei au intervenit atat politistii, care au demarat o ancheta menita sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs decesul batranei, cat si veterinarii, a caror misiune a fost sa impiedice cainele sa mai agreseze pe cineva, dar si sa se stabileasca daca animalul avea cumva rabie.

Sursa foto: acasa.ro

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger