AcasăNewsO noua drama pe DN 1: sase victime. Au intervenit medicii si...

O noua drama pe DN 1: sase victime. Au intervenit medicii si descarcerarea!

Scene greu de imaginat, dar si multa suferinta, joi dupa-amiaza, pe acelasi DN 1/E 68, doar ca pe sectorul cuprins intre localitatile Fagaras si Sibiu.

UPDATE: Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de echipele medicale ajunse la locul dramei rutiere s-a mai pronuntat un deces, astfel ca numarul victimelor care au cazut in ghearele mortii a ajuns la patru.

Din cate se pare, trei dintre persoanele care au pierit in accidentul de pe DNA 1, de la Drodif, sunt femei.

Sursa foto: newsbv.ro

–-

La doar cateva zile de cand s-a produs cumplitul accident rutier in care a fost implicat autobuzul in care se afla un grup de elevi de la Iasi, in drumul lor spre un festival de folclor din Arad, drama in care au murit patru persoane, un alt eveniment rutier a rapus vietile mai multor persoane aflate la bordul a doua masini ce rulau pe DN 1.

In urma coliziunii violente dintre doua autoturisme au rezultat sase victime, in ajutorul carora au intervenit de urgenta medicii de la SMURD si Ambulanta, precum si specialistii in descarcerare, avand in vedere ca patru dintre victime au ramas cu trupurile prinse intre fiarele contorsionate. Din pacate, informatiile de la fata locului indica un bilant negru: trei oameni nu au putut fi salvati, in timp ce alte trei persoane au fost ranite, una mai grav.

Odata ce medicii le vor acorda primul-ajutor ranitilor, acestia vor fi dusi la spital.

Un alt aspect ce trebuie mentionat in legatura cu acest accident este acela ca soferilor le este recomandat sa aiba in vedere faptul ca, urmare a coliziunii, circulatia rutiera pe DN1/E68 Fagaras – Sibiu e oprita, la kilometrul 241, pe raza localitatii brasovene Didrif, din cate anunta Centrul Infotrafic.

sursa foto: Facebook/ISU

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger