AcasăNewsO rupere de nori a facut prapad intr-un oras din Rusia. Strazile...

O rupere de nori a facut prapad intr-un oras din Rusia. Strazile s-au transformat in rauri! (VIDEO)

O ploaie torentiala de vara a transformat, in doar cateva zeci de minute, strazile orasului Izhevsk in adevarate rauri, iar autovehiculele au parut a fi mai degraba barci, fiind purtate de apa care incotro.

Rezultatul averselor cazute peste orasul rusesc au fost filmate de mai multi martori, inregistrarile ajungand pe Youtube. Iar efectele potopului sunt vizibile cu ochiul liber, strazile inundate, intersectiile greu de parcurs, iar parcarile transformate, dintr-o data, in varitabile debarcadere.

Ploaia puternica a cazut peste orasul din centrul Rusiei in cursul zilei precedente. Pagubele produse de furia naturii sunt insemnate, lucru usor de observat si din urmaginile urmatoare!

[youtube]tlS2rEOyDsw[/youtube]

[youtube]7y3i_gf9KuM[/youtube]

294 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ora de vară 2024. La noapte, România dă ceasurile cu o oră înainte!

România trece la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 3,00 devenind ora 4,00. Astfel, ora oficială a României se schimbă...

Cum ar putea primi produsele româneşti o „şansă” la raft. De ce clienţii din supermarket le-ar putea cumpăra mai mult

Guvernul intenţionează să elaboreze un proiect de act normativ conform căruia adaosul comercial al retailerilor pentru produsele româneşti să nu depăşească 20%.Această inițiativă are...
proger