AcasăNewsOFICIAL: Gigi Becali face Pastele dupa gratii

OFICIAL: Gigi Becali face Pastele dupa gratii

Afaceristul Gigi Becali si-a incercat norocul pe ultimii metri, dar conducerea Penitenciarului Poarta Alba i-a refuzat solicitarea de a petrece Pastele acasa.

Incarcerat de aproape un an, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a facut cereri peste cereri pentru a fi eliberat sau gratiat, dar toate solicitarile sale au primit raspunsuri negative.

Cunoscut drept un tip religios, Gigi Becali si-a incercat norocul pe ultimii metri, inainte de Sfintele Sarbatori Pascale. Afaceristul a solicitat o permisie de o zi sau doua pentru a petrece sarbatorile acasa.

Reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba s-au reunit in regim de urgenta, pentru a analiza cererea lui Becali, ajungandu-se la aceasta situatie pentru ca afaceristul este incarcerat la regim deschis.

Conform Romania TV, desi existau mai multe argumente in favoarea lui Gigi Becali, conducerea Penitenciarului Poarta Alba a decis ca nu-i poate oferi o permisie de Paste, astfel ca afaceristul ramane de sarbatori dupa gratii.

Apropiatii lui Gigi Becali se tem ca aceasta decizie sa nu-l afecteze moral pe patronul Stelei, care si-ar fi dorit sa mearga la Arhiepiscopie, pentru a se ruga.

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger