AcasăNewsOFICIAL! Gigi Becali va fi eliberat conditionat

OFICIAL! Gigi Becali va fi eliberat conditionat

Magistratii de la Tribunalul Medgidia au stabilit, vineri, ca Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, poate fi eliberat conditionat.

Condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru implicarea in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN-ul, Gigi Becali a fost incarcerat in primavara lui 2013.

Ulterior, afaceristul a mai primit un spor de pedeapsa de sase luni pentru implicarea sa in dosarele Valiza si cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Dupa ce a efectuat aproximativ doi ani din pedeapsa, Gigi Becali a intrat pe mana membrilor Comisiei nationale de eliberare conditionata. Iar acestia au fost impresionati de comportamentul avut de afacerist dupa gratii, astfel ca l-au propus pentru eliberare.

Vineri, magistratii de la Tribunalul Medgidia au aprobat solicitarea, astfel ca Gigi Becali are mari sanse sa fie eliberat chiar saptamana viitoare. Singura problema care mai ramane este ca exista posibilitatea ca procurorii sa depuna recurs in termenul legal de trei zile. Daca procurorii depun recurs, agonia lui Becali se va prelungi.

author avatar
Cristi Ionita
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger