AcasăNewsOperatiunea „Noaptes”, efect de bumerang la Sectorul 1

Operatiunea „Noaptes”, efect de bumerang la Sectorul 1

Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, primarul Sectorului 1 ar fi luat foc dupa ce si-a luat o „leapsa” de imagine de zile mari odata cu numirea, la insistentele directorului general Marian Marinescu, a cuscrului lui Victor Hrebenciuc drept director general adjunct al Administratiei Domeniului Public din sector.

Numirea cuscrului lui Viorel Hrebenciuc la ADP a iscat un scandal imens

Culmea este insa ca toata lumea racordata cat de cat la sistem stia, cu cateva zile bune inainte, de numirea penalului Alexandru Noaptes, omul acuzat de catre procurori ca ar fi devalizat pur si simplu bugetul Cailor Ferate Romane, in functia de adjunct la ADP Sector 1. Dar uite ca, desi stia tot „satul”, doar primarul Dan Tudorache a aflat ultimul. Iata insa ca, in urma scandalului mediatic izbucnit, acesta pare decis sa preia haturile administratiei in propriile maini, fiind pe cale sa se scuture de „jugul” politic si sa numeasca un „tehnocrat” in locul controversatului Noaptes.

Cade criteriul politic

Silviu Novac, favorit să îi ia locul lui Alexandru Noaptes

Dupa cum sustin surse din cadrul Primariei Sectorului 1, in acest moment, in „pole position” pentru preluarea functiei de director general adjunct la Administratia Domeniului Public Sector 1 s-ar afla nu omul de incredere al vreunui politician mai mult sau mai putin obscur, asa cum s-a intamplat intotdeauna in adminsitratia locala, ci un specialist. Ar fi vorba despre Silviu Novac, care in prezent este Seful Directiei Mecanizare din ADP Sector 1 si care ar fi fost propus pentru aceasta functie si in luna mai. Desigur, ramane de vazut daca de aceasta data „apoliticul” va avea sanse de izbanda in fata „fratiilor” transpartinice care fac de atata vreme legea in Primaria Sectorului 1, indiferent de cine ocupa fotoliul de primar. Si indiferent daca Novac va fi sau nu alesul, faptul ca ar putea cadea criteriul strict politic in denumirea unui sef pe o functie de conducere nu poate decat sa fie de bine…

author avatar
Toni Matei
1.340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger