AcasăNewsOportunitati de munca si de cariera pentru studentii economisti

Oportunitati de munca si de cariera pentru studentii economisti

Studentii au aplicat pentru stagii de pregatire si joburi la 23 de firme

Asociatia Absolventilor ASE – ALUMNI ASE, impreuna cu Centrul de Cariera ASE si Uniunea Studentilor ASE, au oferit studentilor si absolventilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti oportunitatea de a aplica pentru aproape 2.000 de pozitii in cadrul a 23 de companii.

Studentii au aplicat pentru stagii de pregatire si joburi la 23 de firme

Desfasurat in perioada 31 martie 2014 – 3 aprilie 2014, Targul ASE Job & Internship Fair a generat un numar total de 1.995 de oportunitati de cariera, locuri de munca si stagii de practica, oferite de cele 23 de companii prezente la eveniment. ALUMNI ASE a creat posibilitatea ca studentii si absolventii ASE sa isi gaseasca o pozitie in cadrul urmatoarelor companii: BRD, ACCA, BCR, Deloitte, E&Y, KPMG, LIDL, P&G, PwC, McDonalds, Genpact, Reckiter Benkiser, G2 Travel, HP, Webhelp, Mega Image, Henkel, Orange, Rompetrol, ING, Tradeville, Hellenic Coca-Cola, precum si Banca Nationala a Romaniei, care a fost sustinatorul oficial al evenimentului.

„Fata de prima editie a ASE Job & Internship Fair, evenimentul din acest an a generat cu 81% mai multe oportunitati de cariera, au participat cu 21% mai multe companii si s-au organizat cu 41% mai multe prezentari”, a declarat Bogdan Ursuleanu, Vicepresedintele Alumni ASE, organizator al evenimentului.

In cadrul prezentarilor oferite de firmele participante pe durata targului, studentii au putut discuta in mod direct cu profesionisti din diverse arii de activitate. Precizam ca la editia de anul acesta, la seminariile companiilor, au participat peste 900 de studenti.

 

author avatar
eNational
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger