AcasăNewsOpt politisti bucuresteni, retinuti pentru ca au musamalizat un accident

Opt politisti bucuresteni, retinuti pentru ca au musamalizat un accident

Incident deosebit de grav investigat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Acestia au decis sa retina opt politisti acuzati de musamalizare unui accident auto comis de unul dintre ei. Printre cei opt se afla si Daniel Pistea, fostul sef-adjunct de la Brigada Rutiera.

De altfel, unul dintre subalternii lui Pistea este acuzat ca ar fi comis accidentul in urma cu circa doua luni. Politistul ar fi lovit cu masina o femeie pe o trecere de pietoni. Ulterior, profitand de influenta avuta de sefii sai si de colegii de la Sectia 2 Politie, autorul accidentului a incercat musamalizarea  actiunii.

In cele din urma, autorul accidentului i-a promit femeii 15.000 de euro pentru a nu depune plangere. Aceasta a acceptat conditiile si a mers la spital sustinand ca a cazut pe strada. Medicii si-au dat seama ca ranile nu puteau aparea de la o simpla cazatura pe strada si au alertat fortele de ordine.

Sapte dintre politistii implicati in acest caz sunt acuzati de fals in acte si de favorizarea infractorului. Autorul accidentului este acuzat de parasirea locului accidentului si de instigare la fals.

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 sunt asteptati, sambata, sa decida daca ii aresteaza pentru 30 de zile sau nu pe cei opt suspecti.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger