AcasăNewsParasutist, ranit grav pe Aerodromul Clinceni

Parasutist, ranit grav pe Aerodromul Clinceni

Un parasutist in varsta de 35 de ani a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a cazut de la o inaltime de sapte metri.

Accidentul a avut loc duminica dimineata, pe Aerodromul Clinceni. Zborul parasutistului a fost afectat, spre aterizare, de o rafala de vant.

Parasutistul si-a pierdut echilibrul si s-a prabusit de la o inaltime de sapte metri. Barbatul s-a accidentat grav la spate.

Conform romaniatv.net, o salvare si-a facut rapid aparitia la fata locului, iar medicii au stabilit ca victima a suferit traumatisme grave la coloana vertebrala.

Barbatul a fost preluat cu un elicopter SMURD si transportat de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii vor stabili daca este nevoie de o interventie chirurgicala sau nu.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger