AcasăNewsPastile Ecstasy in forma de diamant sau sigle auto de lux

Pastile Ecstasy in forma de diamant sau sigle auto de lux

Piata drogurilor se dezvolta pe zi ce trece, iar consumatorii devin din ce in ce mai pretentiosi. Mai nou, in cluburile de fite din Capitala, si-au facut aparitia si sunt la mare cautare drogurile sintetice in forma de diamant sau sigle ale unor marci auto de lux.

Ecstasy poate crea dependenta psihica puternica

Numai in acesta an, politistii au anihilat 20 de grupari si au confiscat mii de pastile de droguri sintetice fabricate sub forma unor diamante sau care aveau imprimate imagini cu animale, inimi sau sigle ale unor marci auto, ce urmau sa fie vandute in cluburile din Capitala.

“Am nevoie de un Mertan”

Primele pastile de acest gen au fost capturate inca de acum trei ani, cand acestea au inceput sa apara in localurile din Centrul Istoric, zona Piata Universitatii, Piata Romana si Herastrau. Initial, stupefiantele aveau forma unui diamant de culoare roz, dupa care pe piata drogurilor au aparut pastile de culoare albastra, iar apoi, in doua culori, si verde deschis. Numai anul acesta, politistii antidrog au anihilat peste 20 de grupari de traficanti si au confiscat aproximativ 5.000 de comprimate care erau destinate consumatorilor din Bucuresti. Conform anchetatorilor, in afara varietatii de culori, astfel de pastile, de tip ecstasy, au imprimate diverse imagini cu pasari, animale, inimi, cercuri, logo-urile unor reviste pentru adulti si chiar sigle ale unor marci auto de lux. Potrivit ofiterilor de la BCCO, prin inscriptionarea pastilelor se ajunge si la un limbaj cifrat, in sensul ca persoana care vrea sa cumpere ii cere traficantului o inimioara sau o anumita marca de masina.  Pretul de „producator” al acestor stupefiante porneste de la 10-20 de eurocenti pentru o pastila si ajunge, in Bucuresti, la 50-70 de lei.

 

author avatar
Nicole Ionescu
1.755 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger