AcasăNewsPatru oameni, injunghiati in sediul unei firme canadiene. Agresorul, un fost coleg...

Patru oameni, injunghiati in sediul unei firme canadiene. Agresorul, un fost coleg al victimelor! (VIDEO)

Gest deosebit de violent, in plina zi, intr-un birou al unei firme din Toronto. Un barbat, fost angajat al unei companii canadiene, si-a varsat nervii asupra fostilor sai colegi, pe care i-a atacat cu un obiect ascutit.

Patru persoane au ajuns la spital, una dintre ele in stare foarte grava, dupa ce agresorul s-a napustit asupra lor cu un cutit, provocandu-le leziuni pentru tratarea carora au avut nevoie urgenta de ingrijiri medicale. In timp ce ranitii se aflau in grija paramedicilor sositi in numar mare la locul incidentului, politistii ajunsi si ei rapid in perimetrul in care a avut loc atacul au izolat zona si au inceput cercetarile. Conform CNN, din primele date, agresorul ar fi folosit fie un cutit, fie o foarfeca pentru a-si rani fostii colegi.

[youtube]xwGI-SYQNDs[/youtube]

Suspectul in acest caz, un cetatean chinez in varsta de aproximativ 45 de ani, a fost dus la sediul de politie, pentru audieri. Pentru moment nu se cunosc motivele care l-au facut pe individ sa-si iasa din minti si sa isi atace fostii companioni. Gestul sau a generat panica printre angajatii companiei canadiene, colegii ranitilor fiind socati sa vada ce au patit cei patru, dar si de ce a fost capabil fostul angajat al firmei respective.

[youtube]XhFsdFzv_X8[/youtube]

 

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger