AcasăNewsPatru oameni, la spital, unul cu un traumatism grav, dupa ce masina...

Patru oameni, la spital, unul cu un traumatism grav, dupa ce masina lor a ajuns intr-o rapa

Cinci oameni aflati intr-un autoturism inmatriculat in Timis au trecut, marti, printr-o experienta care ii va marca multa vreme de acum incolo. Masina in care se aflau a ajuns sa cada intr-o rapa, in urma impactului cu un alt autovehicul.

Autoturismul a parasit carosabilul si s-a oprit, la cativa metri distanta de nivelul soselei, cu botul in apa. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului – mai precis pe DN68 A, pe segmentul intre localitatile timisene Traian Vuia si Dumbrava – s-au deplasat de urgenta reprezentanti ai ISU Timis – atat echipaje medicale, cat si o autospeciala cu apa si spuma.

Savatorii au anuntat, ulterior incheierii interventiei, ca ranitii nu au ramas prinsi in masina avariata, dar ca starea uneia dintre victime e mai severa, comparativ cu a celorlalte persoane care s-au ales cu leziuni, avand in vedere ca, potrivit ISU Timis, prezenta un „traumatism cranian grav”. Totodata, aceeasi sursa mentioneaza ca patru persoane au fost duse la spital, mai exact la unitati medicale din Lugoj si Faget, cea de-a cincea refuzand transportul catre o unitate spitaliceasca.

In timp ce medicii se ocupa de tratarea ranitilor din accidentul care a avut loc pe raza judetului Timis, oamenii legii se ocupa sa afle cauzele exacte care au stat la producerea nedoritului eveniment rutier.

sursa foto Facebook/ISU Timis

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger