AcasăNewsPatru victime si o masina facuta praf, in Capitala, in urma unui...

Patru victime si o masina facuta praf, in Capitala, in urma unui accident

Au fost scene impresionante la care au asistat neputinciosi oamenii aflati in zona in care a avut loc un grav accident de circulatie. Pasagerii unei masini care a ajuns sa se loveasca violent de un stalp aflat pe marginea drumului au fost preluati de urgenta de catre medicii de la salvare.

Accidentul in urma carora patru oameni au ajuns la spital, cu leziuni grave, s-a produs seara trecuta, pe Soseaua Chitilei, din sectorul 1 al Capitalei. La interventie au fost solictati si specialistii in descarcerare, pentru a ajuta la scoaterea cat mai rapid dintre fiarele contorsionate a soferului si a barbatului aflat in dreapta sa.

Mai trebuie spus ca masina respectiva a fost avariata foarte puternic. Din primele date oferite de martorii la accident rezultand faptul ca, potrivit Stirilor Pro TV, soferul ar fi pierdut controlul volanului si ca autovehiculul ar fi avut viteza in momentul in care a ajuns sa se izbeasca de stalpul respectiv. Cauzele exacte ale producerii nefericitului eventiment rutier urmeaza, insa, sa fie stabilite de catre politistii care au ajuns, la randul lor, la locul impactului.

 

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger