AcasăNewsPavel Abraham, scos cu mascatii din sediul DNA

Pavel Abraham, scos cu mascatii din sediul DNA

Pavel Abraham a fost la un pas de a fi incatusat

Incident incredibil petrecut, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Pavel Abraham a fost la un pas de a fi incatusat

Aflat in arest preventiv, din cauza infractiunilor comise in dosarul Microsoft, Gheorghe Stefan, primarul suspendat de la Piatra Neamt, a aparut in fata magistratilor pentru o confruntare cu afaceristul Dinu Pescariu, dar si pentru a face un denunt.

Gheorghe Stefan a aparut in fata procurorilor insotit de avocatul sau, generalul Pavel Abraham. In momentul in care a dat ochii cu acesta, procurorul DNA i-a solicitat imediat sa paraseasca sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Procurorii au descoperit ca Pavel Abraham este incompatibil in acest dosar, el reprezentandu-l atat pe Gheorghe Stefan, cat si pe avocata Luminita Mazilu, cea care l-a denuntat pe Pinalti. Cu alte cuvinte, Pavel Abraham ajunsese sa ii reprezinte, in acelasi dosar, si pe denuntator, si pe denuntat.

Procurorii DNA i-au solicitat lui Gheorghe Stefan sa-si numeasca un alt avocat, acesta apeland la serviciile lui Catalin Dancu. Conform libertatea.ro, Abraham nu s-a lasat cu una, cu doua, si a parasit sediul DNA doar escortat de mascati. Exista informatii conform carora Pavel Abraham chiar ar fi putut fi incatusat in acest caz. In schimb, fostul sef al Politiei Romane i-a acuzat pe procurori de abuz in serviciu.

In alta ordine de idei, Gheorghe Stefan a ratat ocazia de a face un denunt si de a scapa de inchisoare. Primarul suspendat de la Piatra Neamt spera sa faca un denunt si sa iasa in arest la domiciliu, pentru a-si rezolva problemele medicale ce ii creeaza mari probleme. Totusi, procurorii l-au informat ca au suficiente dovezi si ca nu mai au nevoie de denuntul sau, astfel ca Gheorghe Stefan va ramane dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
2.424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger