AcasăNewsPerchezitii DNA la CNA, intr-un nou dosar

Perchezitii DNA la CNA, intr-un nou dosar

Procurorii DNA au descins, ieri, la Consiliul National al Audiovizualului, efectuand perchezitii in mai multe birouri, printre care si cel al presedintelui CNA, Laura Georgescu, intr-un dosar privind fapte asimilate celor de coruptie care ar fi fost comise in acest an.

Laura Georgescu a fost luata prin surprindere de actiunea DNA

Procurorii anticoruptie verifica modul in care au fost amendate mai multe posturi de televiziune, avand suspiciunea ca sefa CNA, Laura Georgescu, ar fi instigat mai multe persoane sa intocmeasca sesizari false cu privire la aceste televiziuni. Surse judiciare sustin ca perchezitiile de ieri au legatura cu amendarea posturilor Antena 3, Estrada TV, Etno TV si Taraf TV.

Sesizari nereale

DNA ar avea indicii conform carora presedintele CNA, Laura Geogescu, a facut in asa fel incat pe adresa institutiei sa ajunga mai multe sesizari nereale, care au dus la discutarea lor in plenul Consiliului. Odata ajunse in plenul CNA, in cazul acestor sesizari s-ar fi dispus sanctionarea celor patru posturi de televiziune. Laura Georgescu sustine ca perchezitiile DNA au loc la Registratura CNA, precizand ca i-a fost adus la cunostinta ca este controlat cursul sesizarilor primite de Consiliu. Georgescu mai este cercetata de procurorii anticoruptie intr-un dosar. In luna septembrie, DNA a anuntat ca, in dosarul privind obtinerea licentei audiovizuale de catre Giga TV, a inceput urmarirea penala fata de Viorel Hrebenciuc, deputat PSD la acea data, Narcisa Iorga, care la acel moment era membru al CNA si al carei mandat s-a incheiat in 13 octombrie, Laura Georgescu, presedintele CNA, si Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt.

author avatar
National
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger