AcasăNewsPerchezitii la Consiliul Judetean Bacau. Descinderi si la domiciliul presedintelui CJ Bacau

Perchezitii la Consiliul Judetean Bacau. Descinderi si la domiciliul presedintelui CJ Bacau

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, mai multe perchezitii atat la sediul Consiliului Judetean Bacau, cat si la domiciliile unor functionari suspectati de fapte de coruptie.

Perchezitiile au loc la 28 de adrese, printre care si trei institutii publice, intr-o cauza privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, in perioada 2005-2012, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

„Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea, in perioada 2005-2012 a unor infractiuni de coruptie. In cursul zilei de 17 iulie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate un nr. de 28 de perchezitii domiciliare in locatii situate pe raza judetului Bacau, intre care 3 institutii publice”, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Procurorii au descins si la domiciliul presedintelui CJ Bacau, Dragos Benea, unde a sosit avocatul sau. El a refuzat sa dea declaratii. Procurorii au perchezitionat si masina presedintelui CJ Bacau, de unde au ridicat mai multe acte si DVD-uri, scrie digi24.ro.

Consiliul Judetean Bacau este condus, din 2004, de Dragos Adrian Benea, lider al filialei judetene a PSD, si de vicepresedintii Ionel Floroiu, care este si vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD, si Claudiu Constantin Nastasa (PNL).

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
795 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger