AcasăNewsPerchezitii la o firma de salubrizare, intr-un dosar cu un prejudiciu de...

Perchezitii la o firma de salubrizare, intr-un dosar cu un prejudiciu de 23 de milioane de euro

Zeci de politisti, supravegheati de procurori de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 18 perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Valcea si Suceava.

Sunt vizate, in special, punctele de lucru ale unei cunoscute firme de salubrizare. Mai multi reprezentanti ai societatii respective sunt acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani, respectiv ca au prejudiciat bugetul cu peste 23 de milioane de euro.

Conform oamenilor legii, „din investigatii a reiesit ca in circuitul infractional este implicata o companie cu activitate in domeniul salubrizarii, care s-ar fi sustras de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat, prin evidentierea unor operatiuni comerciale fictive, directe sau interpuse cu alte 20 de societati comerciale din Romania. In acest mod, in perioada 2008-2012, compania ar fi desfasurat activitati comerciale in valoare de 90.000.000 de euro, prejudiciind bugetul consolidat al statului cu aproximativ 23.000.000 de euro”.

Procurorii anunta ca 32 de persoane vor fi duse la audieri pentru a se stabili cu exactitate implicarea lor in acest dosar.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger