AcasăNewsPerchezitii la Spitalul Judetean Cluj-Napoca

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj-Napoca

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii, joi, la Spitalul Judetean Cluj-Napoca.

Personajul principal al dosarului este Cordos Mihaela Lucia, sotia senatorului Alexandru Cordos. Aceasta este banuita de comiterea mai multor infractiuni de trafic de influenta.

Conform procurorilor, Mihaela Lucia Cordos a pretins importante sume de bani si mai multe foloase necuvenite de la opt persoane carora le promitea locuri de munca la diferite institutii din oras.

Mihaela Lucia Cordos sustinea ca obtinerea respectivelor locuri de munca nu reprezenta o problema in conditiile in care ea si sotul sau se bucurau de o influenta masiva avuta atat la conducerea Spitalului Clinic Judetean Cluj-Napoca, dar si la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Cluj-Napoca.

Procurorii sustin ca au dovezi care arata ca Mihaela Lucia Cordos a obtinut foloase necuvenite de la o persoana careia i-a promis un post de profesor suplinitor la o scoala din Cluj si i-a promis altei persoane un post de jurist la SCJ Cluj, in schimbul a 3.000 de lei.

De asemenea, Mihaela Lucia Cordos a obtinut intre 800 si 1.500 de euro de la persoane carora le-a promis posturi de asistenti medicali sau la Casa Judeteana de Pensii Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger