AcasăNewsPeste 2.500 de soferi, amendati pentru viteza in a doua zi de...

Peste 2.500 de soferi, amendati pentru viteza in a doua zi de Pasti

Avand in vedere ca marti este – indeosebi pentru salariatii de la stat- prima zi lucratoare dupa mini-vacanta de Pasti si de 1 mai, in cursul primei zile a Saptamanii Luminate un numar mare dintre romanii care au ales sa petreaca Sarbatorile Pascale departe de Capitala au pornit catre casa. Unii dintre ei, care s-au grabit cam mult, s-au trezit amendati pentru exces de viteza.

Pe langa aglomeratia din unele zone- situatie inerenta in conditiile unui numar mare de masini aflate in trafic- s-a constat ca nu au lipsit nici abaterile in trafic. Abateri pe care oamenii legii- prezenti la datorie in numar sporit fata de zilele precedente- le-au taxat.

Si, din cate precizeaza, marti, reprezentantii IGPR, au fost nu mai putin de 4.150 de sanctiuni, in urma incalcarii legislatiei rutiere, cele mai multe – 2.507 pentru incalcarea regimului de viteza.

Ar mai fi de mentionat faptul ca 327 de soferi au ramas fara carnet, fiindu-le suspendat permisul, cei mai multi pentru ca au calcat prea mult pedala de acceleratie, in timp ce peste 70 dintre ei pentru consm de alcool.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger