AcasăNewsPNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Manda la Buget:...

PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Manda la Buget: Guvernul nu e o afacere de familie

PNL ii cere premierului Ponta sa retraga nominalizarea lui Claudiu Manda pentru functia de ministru al bugetului si sa-si ceara scuze publice pentru aceasta nominalizare, precizand ca Guvernul nu este o afacere de familie asa cum crede prim-ministrul.

 

„Este inadmisibil ca in Romania Guvernul sa devina o afacere de familie, o afacere intre rude, dupa ce il avem in marea familie pesedista pe vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne si nas al lui Victor Ponta, dupa ce il avem tot in Guvernul Ponta pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ca var al primului ministru Ponta, dupa ce il avem in fruntea senatorilor PSD ca lider al senatorilor PSD pe socrul primului ministru, astazi ni se propune sa avem si un fin al presedintelui Camerei Deputatilo,r domnul Valeriu Zgonea. Credem ca este prea mult pentru un guvern cu atatea rude si credem ca este cazul ca domnul Victor Ponta sa inteleaga ca nu e guvernarea familiei lui, ci este vorba despre Guvernul Romaniei”, a declarat vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu, citat de b1.ro.

Liberalul a subliniat ca i se pare o batjocura la adresa romanilor sa fie propus ministru al bugetului un om care „nu are niciun fel de experienta profesionala in acest domeniu, care nu ar fi putut sa ocupe prin concurs nici macar postul de sef de birou la Ministerul Bugetului”.

„Este foarte clar ca singura tangenta pe care a avut-o domnul Claudiu Manda cu Ministerul Bugetului este falsul in declaratii pe care l-a facut ca ar fi fost contabil sef la o firma pe vremea cand inca nu absolvise facultatea”, a adaugat Teodor Atanasiu.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger