AcasăNewsPNL solicita demisia ministrului Agriculturii

PNL solicita demisia ministrului Agriculturii

Senatorii discuta, marti, motiunea simpla depusa de membrii Partidului National Liberal impotriva ministrului Agriculturii, Daniel Constantin.

Liberalii il acuza pe Daniel Constantin ca, de comun acord cu premierul Victor Ponta, a luat mai multe decizii daunatoare agriculturii din Romania.

Liberalii se plang ca Legea 145/2014 reprezinta o lovitura decisiva data productiei romanesti, in conditiile in care producatorii sunt obligati sa scoata intre 500 si 850 de lei din buzunar pentru a obtine atestatul de producator agricol si un carnet de comercializare.

De asemenea, liberalii il acuza pe Daniel Constantin ca a blocat subventiile pentru agricultura si ca a girat sistemul informatic nefunctional al APIA.

Mai mult, liberalii considera ca ministrul Agriculturii a promovat legi ce reprezinta adevarate frane pentru dezvoltarea agriculturii.

Motiunea promovata de membrii Partidului National Liberal poarta urmatoarea denumire: „Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste un milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta!”.

author avatar
Cristi Ionita
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger