AcasăNewsPolitia din Dubai are cei mai tari bolizi din lume

Politia din Dubai are cei mai tari bolizi din lume

Extravaganta si luxul se regasesc in fiecare colt al Dubai-ului, chiar si in lupta cu infractorii. Politia din metropola nascuta in desert detine bolizi de sute de mii de euro.

Un Bentley cu doua usi cu interiorul din piele rosie sau un Mercedes Benz Brabus in valoare de peste 400 de mii de dolari, fac deliciului publicului care roieste in jurul lor la expozitia din fata cele mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa.

De departe, vedeta prezentarii este un autoturism BMW i8, ale carui portiere se deschid precum aripile, si il puteti admira in pozele alaturate. Valoarea lui depaseste 140 de mii de dolari si ajunge la 100 de km/h in doar 4,2 secunde. Acestea sunt doar cateva dintre bijuteriile pe care politia le detine. Bugatti, Aston Martin sau Lamborghini sunt alte marci folosite in lupta cu infractorii. Saif Sultan Rashed Al-Shamsi, politist: „Una dintre cele mai amuzante povesti este despre multimea de turisti care suna pe numarul de urgenta al politiei din Dubai sa intrebe despre aceste masini. Vor sa afle in ce locatie se afla acestea si cum le pot gasi pentru a se fotografia cu ele.”

author avatar
Catalin Dumitrescu
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger