AcasăPolitica”Miruit” de PNL, Vosganian se refugiaza sub pulpana lui Tariceanu

”Miruit” de PNL, Vosganian se refugiaza sub pulpana lui Tariceanu

Plecat inca din luna februarie din PNL, Varujan Vosganian se inregimenteaza acum in oastea altui fost liberal, Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu i-a dat azil politic lui Varujan Vosganian, in ALDE

Uns din belsug cu mir si blindat cu rugaciuni, Varujan Vosganian a reusit sa traga clapa DNA-ului, dar a fost nevoit sa o taie din PNL inainte ca liberalii sa apuce sa-i dea in cap cu noul statut, document de-a dreptul prohibit pentru membrii cu probleme penale. Dupa cateva luni de independenta fortata, Vosganian a batut acum la poarta ALDE (formatiune aparuta ca urmare a fuziunii PLR cu PC). Poarta care, in fata unui solicitant atat de credincios, s-a conformat pe loc indicatiilor biblice: ”bate si ti se va deschide”. Iar spre placuta surpriza a ALDE, prin deschizatura a patruns nu doar Vosganian, ci si Ioan Ghise – un alt fost liberal, alergic la fuziunea PNL-PDL.

Varujan Vosganian

”Doi senatori care au activat, in ultima perioada, ca senatori independenti – senatorii Ioan Ghise  si Varujan Vosganian, si-au exprimat solicitarea de a face parte din grupul Liberal-Conservator ALDE”, a confirmat, ieri,  Calin Popescu Tariceanu, intarirea randurilor ALDE cu inca doi parlamentari.

author avatar
Simona Badulescu
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger