AcasăPolitica"A fost o greseala sa mearga cu sotia". Ce mai spune Basescu...

„A fost o greseala sa mearga cu sotia”. Ce mai spune Basescu despre vizita lui Iohannis in Afganistan

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

Fostul sef al statului nu a vazut deloc cu ochi buni faptul ca succesorul sau de la Cotroceni a ales ca, in prima zi de Pasti, sa mearga alaturi de sotie in Afganistan, la militarii romani aflati in aceast teatru de operatii.

Concret, Traian Basescu a subliniat, seara trecuta, la Romania TV, faptul ca dupa parerea sa primul om in stat a facut o eroare alegand sa mearga alaturi de prima doamna intr-un teatru de operatii, facand referire la faptul ca s-ar fi putut discuta anumite chestiuni la care doar presedintele ar fi trebuit sa aiba acces, nu si sotia sa. „A fost o greseala. Nu se poate sa nu fi existat un briefing facut de ofiterii comandanti (…) cu privire la misiunile pe care le au. Acel briefing este secret de stat. Ce au facut cu doamna Iohannis cat timp s-a tinut briefingul? (…) Nu ai ce sa cauti insotit de sotie in teatrul de operatii, inca n-am vazut sefi de stat sa faca o astfel de miscare. (…) Dupa mine a  fost o greseala sa mearga cu sotia in teatrul de operatii „, si-a sustinut Traian Basescu punctul de vedere.

Nu in ultimul rand, fostul lider de la Cotroceni s-a oprit si asupra unei chestiuni de ordin vestimentar, aspect comentat si cu alte prilejuri, respectiv la nuanta rochiei purtate de Carmen Iohannis. „Totusi, oastea aia era cu bocanci, cu armamentul de lupta pe ea, (…) nu poti sa mergi (…) in rochie fara maneca”, a conchis Traian Basescu.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

Va reamintim ca sotii Iohannis au ales sa mearga duminica trecuta, in prima zi a sarbatorilor Pascale Ortodoxe, in Afganistan, unde au stat de vorba si au ciocnit oua rosii alaturi de militarii romani aflati in misiune in acest stat, aspecte evidentiate de cateva fotografii facute publice de la intalnirea respectiva. „Am stat de vorba cu cei care ne reprezinta cu cinste si onoare in afara granitelor, am aflat cum sunt si le-am multumit pentru daruirea de care dau dovada si pentru faptul ca fac din Romania un stat respectat in cadrul NATO”, preciza presedintele, pe Facebook.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger