AcasăPoliticaA murit o deputata PSD, medic de profesie

A murit o deputata PSD, medic de profesie

La doar trei zile de cand implinise 60 de ani, s-a aflat vestea ca o boala nemiloasa – cu care a luptat, in mare discretie- a rapus-o.

Atat apropatii, cat si colegii din lumea politica si medicala deopotriva deplang decesul Soniei Draghici. Deputatul social- democrat bihorean, specialist in boli infectioase, a plecat dintre cei vii in prima parte a zilei.

Vestea neagra a iscat reactii in randul colegilor sai de partid. Printre cei care au transmis un mesaj public de condoleante a fost fostul premier si totodata lider al PSD-ului, Victor Ponta. „Am pierdut o colega si prietena extraordinara, un om bun cu inima curata! Dumnezeu sa o odihneasca pe Sonia ! Condoleante familiei si tuturor celor apropiati!”, a notat Ponta pe Facebook.

Ganduri indreptate catre familia Soniei Draghici, in aceste momente extrem de grele, au transmis, prin intermediul unui scurt comunicat, si colegii din PSD: „Partidul Social Democrat doreste sa transmita un mesaj de condoleante familiei deputatului Sonia Draghici, si sa isi exprime regretul pentru tragicul eveniment. Partidul Social Democrat este alaturi de familia indurerata si de toti cei care au cunoscut-o”.

Sonia Draghici a fost aleasa deputat din partea PSD in 2012, si se afla la doilea mandat consecutiv in cadrul Camerei Inferioare a Legislativului.

sursa foto: cdep.ro

451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger