AcasăPoliticaAlerta in timpul zborului, la bordul unui avion de pasageri!

Alerta in timpul zborului, la bordul unui avion de pasageri!

Noi emotii pentru pasageri. O noua alerta in privinta unei aeronae de linie a fost data luni la amiaza. Vizat este un avion al unei cunoscute companii aeriene, in cazul caruia s-a anuntat ca s-ar fi primit o amenintare cu bomba.

UPDATE: Aeronava a aterizat la Casablanca, cel mai mare oras din Maroc, anunta publicatia turca Hurriyet. Pe pista aeroportului au fost pregatite sa intervina echipe de specialisti, care urmeaza sa ia la puricat aeronava, oprindu-se in primul rand asupra zonei in care a fost gasit un bilet prin intermediul caruia se anunta ca la bordul aparatului de zbor s-ar afla o bomba.

Este vorba despre un incident in care este implicat un avion al companiei turcesti de stat, Turkish Airlines, care tine cu sufletul la gura atat pasagerii, cat si rudele si cunoscutii persoanelor aflate in incinta aparatului de zbor. Mai precis, s-ar fi anuntat ca la bordul avionului de pasageri s-ar afla un dispozitiv explozibil.

Deocamdata nu se cunosc informatii cu privire la numarul exact al oamenilor aflati la bord- pasageri si membri ai echipajului.

Pentru moment, presa locala, citand CNN Turcia, precizeaza doar ca este vorba despre o cursa Istanbul (Turcia)-Sao Paolo (Brazilia) si ca pilotii urmeaza sa aterizeze de urgenta in Maroc, avand in vedere ca avionul ajunsese, la momentul in care s-a anuntat potentialul pericol, sa survoleze spatiul aerian al acestui stat.

Se intampla la aproape o saptamana de la tragedia aviatica din Alpi, in urma careia 150 de oameni au pierit, in sudul Frantei, dupa ce ar fi fost condusi catre moarte chiar de catre copilotul unei aeronave a compeniei Germanwings, care, odata ramas singur la mansa, s-a blocat in cabina, si a schimbat destinele pasagerilor si ale colegilor de echipaj, dar si la doar cateva zile dupa ce un avion canadian a iesit de pe pista, dupa ce a aterizat pe timp de viscol. Peste 20 de persoane au fost ranite in timpul acestui incident.

author avatar
Cristina Stefan
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger