AcasăPoliticaAlina Gorghiu s-a lasat „pacalita” de Dragnea in Parlament

Alina Gorghiu s-a lasat „pacalita” de Dragnea in Parlament

Pe Alina Gorghiu nu a rabdat-o inima sa –l lase cu mana intinsa pe Liviu Dragnea. Dupa ce pesedistul a asigurat-o de bunele sale intentii, sefa liberalilor a decis sa-i mai dea o sansa. Rezultatul: cei doi politicieni si-au propus sa schimbe impreuna imaginea Parlamentului.

Liviu Dragnea a convins-o pe Alina Gorghiu sa porneasca impreuna la drum intr-un nou proiect politic

Liviu Dragnea a prins curaj in relatia cu Alina Gorghiu. Succesul inregistrat la discutiile pe marginea Codului fiscal l-au impulsionat pe liderul PSD, determinandu-l sa-i ceara colegei de la PNL sa-si uneasca fortele intr-un nou proiect. Iar raspunsul a fost unul favorabil, Dragnea si Gorghiu fiind acum parteneri intr-o misiune dificila: imbunatatirea modului in care este perceput Parlamentul Romaniei. „Vreau sa va spun despre anuntul pe care l-am facut acum cateva zile – un plan pentru recredibilizarea Parlamentului. Am fost sunat de Alina Gorghiu, care a spus ca sustine acest demers, mi-a spus ca PNL are un document aproape finalizat tot in acest sens si am comvenit impreuna ca, la fel ca in cazul codului fiscal, sa incheiem un document in care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat.

Liviu Dragnea

Cred ca in maximum o luna si puterea si opozitia vom prezenta un plan in care institutia democratiei sa fie pusa la locul in care trebuie”, a declarat Liviu Dragnea. „Am discutat cu presedintele PSD despre nevoia de a reforma institutia parlamentara.  Este singura institutie anchilozata, nereformata de 25 de ani. Sunt multe lucruri care trebuie reparate”, a confirmat si Alina Gorghiu. Intelegerea pesedisto-liberala a fost salutata si de Victor Ponta, premierul aruncand insa si o ironie la adresa celor doi lideri politici. „Ma bucur. E foarte bine ce face domnul Dragnea, il sprijin si cred ca e spre binele tuturor in acest sens. Cat mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta. Altfel, nu stiu, ca de trei zile nu mai mi-a cerut demisia si nu stiam ce a patit. Cred ca a convins-o Liviu”, a comentat Ponta.

[poll id=”1082″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger