AcasăPoliticaAntonescu: Linistit, cat esti viu, nu esti niciodata, daca nu esti prost!

Antonescu: Linistit, cat esti viu, nu esti niciodata, daca nu esti prost!

In ziua in care liberalii isi aleg conducerea interimara, dupa demisia lui Iohannis, care, odata ales la Cotroceni a trebuit sa renunte la sefia vechiului PNL, Crin Antonescu a vorbit despre alegerea noului sef al formatiunii.

In conditiile in care in lupta s-au inscris doi candidati, respectiv Ludovic Orban, dar si Alina Gorghiu, deputatul care si-a anuntat intentia de a intra in aceasta cursa cu doar o zi in urma, iar Crin Antonescu il sustine pe cel dintai, fostul lider al PNL a anuntat ca nu se pune problema unei batalii intre tabere, ci doar despre un vot.

In alta ordine de idei, intrebat cu privire la o eventuala retragere a sa din viata politica, odata ce termina mandatul de senator, si daca pleaca linistit din partid, Antonescu a replicat: „Linistit, cat esti viu, nu esti niciodata, daca nu esti prost. Ceea ce nu e cazul”.

Dezvoltand pe seama acestei chestiuni, Antonescu a adaugat ca, in clipa in cae se va retrage de pe scena politica, o va face convins de un anume aspect. „In linii mari, si maine daca as pleca am sufletul impacat ca am facut in deplina buna credinta lucrurile pe care am considerat necesar sa le fac”, a concluzionat Crin Antonescu.

559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger